RV Actief

E-choppertocht

  • Vanaf 4 personen
  • vanaf € 22,50
  • Op elk gewenst tijdstip
  • Unieke routes door Twente
  • Leuk te combineren
  • Gezelligheid door Twente

Ontdek Twente op een ontspannen en unieke manier tijdens jouw bedrijfsuitje met een prachtige E-chopper tocht! Stap op een van de elektrische choppers en verken verschillende routes door de prachtige natuur, langs weilanden en adembenemende vergezichten.

Laat je verrassen door iconische plekken zoals het Singraven en Het Everloo terwijl je geniet van de vrijheid en het gemak van de E-choppers. Bovendien zijn onze routes uit te breiden met leuke tussenstops, zoals een lunch midden in een idyllisch weiland , gezellig rondje Klootschieten of een uitdagende Escape Game.

Of je nu kiest voor een van onze voorgestelde routes of liever je eigen pad volgt, een rit op de E-choppers belooft een onvergetelijke ervaring te worden tijdens jouw bedrijfsuitje. Kom samen met je collega’s en ontdek het prachtige Twente op een geheel nieuwe manier!

Wij verzorgen bedrijfsfeesten volledig op maat. Hiervoor hebben wij diverse arrangementen met diverse partner horeca bedrijven. Door deze diversiteit kunnen wij zowel op onze locaties als op je eigen locatie de horeca verzorgen. 

Stap op de e-chopper vanaf één van onze prachtige locaties en combineer je tocht met een heerlijk arrangement!

We hebben verschillende locaties verspreid over Noord/Oost Twente, dus er is altijd wel een plek bij jou in de buurt.

Klik hier voor onze partners en de mogelijkheden de mogelijkheden die onze partners bieden!