RV Actief

De Alleskunner

 • 20 tot 250 personen
 • Vanaf € 14,50
 • 90 tot 120 minuten
 • Bekend van TV
 • Knotsgekke opdrachten
 • Hilariteit gegarandeerd

Geïnspireerd door het knotsgekke en hilarische SBS6 programma “De Alleskunner” hebben wij een te gekke spelshow ontwikkeld. RV Actief de Alleskunner is een hilarische activiteit die uitermate geschikt is voor zowel grote als kleine groepen. Voor de kleinere groepen hebben wij verschillende doe het zelf versies en vanaf 20 personen is het mogelijk de Alleskunner met presentator te boeken! Het spel is voor iedereen toegankelijk en is zowel voor de deelnemers leuk als voor de toeschouwers. Voor elke groep maken wij het spel op maat. Elke ronde worden er andere opdrachten/spellen gespeeld. De ene keer individueel, de andere keer in teams. Er zijn doe-opdrachten, algemene kennis vragen of juist specifieke vragen over jullie eigen groep. Spellen die je echt moet kunnen, maar ook opdrachten waarbij je simpelweg geluk moet hebben. Na elke ronde vallen er mensen af. Net zo lang totdat er één winnaar is; 

DE ALLESKUNNER!

De Alleskunner met presentator is te boeken vanaf 20 personen. Je kunt er voor kiezen om enkel de opdrachten en spellen bij ons te huren, dan ontvang je van ons een volledige handleiding en kun je het spel zelf spelen. De ‘doe het zelf’ versie bieden we aan in verschillende opties en prijsklassen, kijk bij losse verhuur voor de mogelijkheden. Bij grote groepen adviseren wij om het spel door ons te laten begeleiden. 

Kosten inclusief begeleiding op één van onze locaties

 • 20 – 30 personen        € 19,50 per persoon
 • 30 – 50 personen       € 17,50 per persoon
 • Vanaf 50 personen    € 14,50 per persoon

 

Kosten inclusief begeleiding op uw eigen locatie*

 • 20 – 30 personen        € 23,50 per persoon
 • 30 – 50 personen       € 21,50 per persoon
 • Vanaf 50 personen    € 18,50 per persoon

 

*Buiten een straal van 10 kilometer rondom Weerselo berekenen we transportkosten. Deze worden vooraf per offerte kenbaar gemaakt. 

Speciaal voor de kleinere groepen hebben wij een verhuur editie van onze Alleskunner. Klik hier voor alle mogelijkheden!

Wanneer je de Alleskunner op één van onze locaties wilt spelen, kunnen wij de avond volledig verzorgen inclusief eten & drinken (vanaf 20 personen). Vraag ons naar de mogelijkheden.

– Hoelang duurt de Alleskunner?

De Alleskunner duurt 1,5 tot 2 uur.

– Wat is de locatie?

Wij hebben verschillende locaties in de omgeving van Noord/Oost Twente. Heeft u een eigen locatie dan komen we graag naar jullie toe!

– Hoeveel ruimte moet ik hebben om de Alleskunner te kunnen spelen?

Wij maken de Alleskunner op maat naar het aantal personen. Als er twee tafels in de ruimte passen naast ruimte voor het aantal personen dan kunnen wij de activiteit verzorgen.

 

 

Het leuke aan de Alleskunner is dat het voor iedereen toegankelijk is. Jong en oud, valide en mindervalide mensen. Gegarandeerd lachen, gieren en brullen! Een erg leuke activiteit voor een personeelsfeest, buurtfeest, familiedag en een teamuitje!

Direct boeken