RV Actief

De Alleskunner Verhuur

  • Voor jong en oud
  • Vanaf € 19,95
  • 90 tot 120 minuten
  • Leuk voor thuis
  • Hilariteit gegarandeerd
  • Knotsgekke opdrachten

Speciaal voor familiedagen, vriendendagen en andere uitjes met de kleinere groepen hebben wij onze Alleskunner uitgebracht in een verhuur versie. Ga de uitdaging aan en kijk wie van jullie de echte Alleskunner van jullie gezelschap is!

Wij bieden onze Alleskunner aan in verschillende pakketten. Van recept tot kant en klaar diner!

Recept de Alleskunner max 24 pers.– €19,95 Vast tarief

Jullie ontvangen van ons een op maat gemaakt draaiboek met uitleg van alle spellen in de mailbox. Bij het draaiboek zit een materialenlijst met “ingrediënten” die jullie zelf moeten toevoegen. De materialen die jullie zelf moeten toevoegen zijn laagdrempelig, denk hierbij aan ballonnen, a4 papiertjes of alledaagse huis en tuin en keuken materialen. Kortom een handleiding voor een knotsgekke middag/avond activiteit.

Klik hier om de Alleskunner het Recept te bestellen!

Recept en basis ingrediënten de Alleskunner max 24 pers – €29,95 Vast tarief  (exc. Verzendkosten)

Naast een op maat gemaakt draaiboek met uitleg en bijlages ontvangen jullie van ons de basis ingrediënten voor jullie eigen Alleskunner. De materialen die jullie ontvangen hoeven niet te worden terug gestuurd. Jullie vullen de spellen aan met alledaagse huis en tuin en keuken materialen zoals kopjes en lepeltjes. Met een beetje van ons en een beetje van jullie zelf hebben jullie alle ingrediënten in huis voor fantastische middag/avond!

Klik hier om de Alleskunner het Recept met basis ingrediënten te bestellen!

Recept en ingrediënten de Alleskunner – €9,95 per persoon (alleen afhaal)

Jullie ontvangen een volledig op maat gemaakt draaiboek met daarin alle uitleg en bijlages voor een fantastische avond. Tevens worden alle materialen voor de spellen meegeleverd zodat jullie verder niks zelf hoeven te regelen. Na het spelen van het spel kunnen jullie de materialen weer terug doen in de box. Met deze versie van de Alleskunner halen jullie snel en gemakkelijk alles in huis voor een geweldige groepsactiviteit!

Het recept met de ingrediënten boek je gemakkelijk via de aanvraag knop.

Recept en ingrediënten de Alleskunner XXL – €14,95 per persoon (alleen afhaal)

Met onze XXL Versie van de Alleskunner krijgen jullie naast alle benodigdheden ook twee grote spellen tot jullie beschikking. Wij verwerken deze spellen in het Alleskunner spel en nadat jullie de Alleskunner hebben gespeeld kunnen jullie je de rest van de middag/avond vermaken met deze leuke spellen. Enkele voorbeeld spellen die we toevoegen zijn Mega Jenga, Reuze Mikado, Cornhole en/of Laddergolf. De Alleskunner XXL is alleen beschikbaar om af te halen.

Het recept met de ingrediënten XXL boek je gemakkelijk via de aanvraag knop.

 

Hoelang duurt de Alleskunner

Het spel duurt tussen de 1,5 en 2,45 uur. Aangezien het spel uit meerdere rondes bestaat is het ook leuk om tussendoor pauzes te houden om te eten en te drinken

Kan iedereen de Alleskunner spelen?

De spellen van de Alleskunner zijn laagdrempelig en niet fysiek belastend.

Direct boeken