RV Actief

Curling

Aanvraag

Wij hebben een eigen Curling baan die 365 dagen in het jaar te gebruiken is. Onze buitenbaan is van kunststof en is vergelijkbaar met die van Indoor Curling. Deze vorm van Curling is in Duitsland, Scandinavië en Japan enorm populair. In Duitsland is het bekend onder de naam “Eisstockschießen”. Waarom dit zo populair is? Het is een gezellig, sociaal tijdverdrijf en iedereen kan het doen: jong en oud, iedereen kan er van genieten. Het spel is makkelijk te leren en heeft geen specifieke vaardigheden nodig. Wie van sport en spel houdt zal zich hier uitstekend vermaken.

Curling speel je bij ons met minimaal vier personen.

De tarieven;

Kinderen t/m 12 jaar     € 4,75 per persoon per uur

Volwassenen                   € 9,50 per persoon per uur

Curling is ook erg leuk voor grotere groepen zoals families, collega’s en vrienden. Hiervoor kunnen wij verschillende arrangementen samenstellen. Kijk hiervoor bij het tapje “arrangementen”.

Curling is perfect te combineren met een heerlijk hapje en een drankje bij het Everloo (vanaf 20 personen) of met één van onze arrangementen! Vraag ons naar de mogelijkheden en wij maken graag een arrangement op maat!

  • Waar is de curlingbaan gevestigd? 
    Onze curlingbaan is gevestigd bij Havezate Het Everloo, het adres is Everlostraat 16, 7596 MR Rossum

 

  • Wat is het minimale starttarief?Het minimale starttarief is €38,-

 

  • Is Curling te combineren met andere activiteiten?Naast Curling bieden wij op het Everloo ook de activiteiten, Escape game, Klootschieten & Cornhole aan. Deze activiteiten zijn leuk om met elkaar te combineren.