RV Actief

Curling

  • Van 4 tot 25 personen
  • Vanaf € 8,50
  • 60 tot 90 minuten
  • Voor jong en oud
  • Indoor of Outdoor
  • Leuk om te combineren

Ontdek het plezier van het Curlen op onze kunststof buitenbaan, die 365 dagen per jaar open is! Geïnspireerd door de populaire Indoor Curling-scene in Duitsland, Scandinavië en Japan, bieden wij een unieke ervaring die bekend staat als “Eisstockschießen” in Duitsland.

Waarom is dit spel zo ongelooflijk populair? Omdat het meer is dan alleen een sport; het is een gezellig en sociaal tijdverdrijf dat geschikt is voor iedereen, van jong tot oud. Iedereen kan genieten van de opwinding van het Curlen op onze Curlingbaan. Het beste van alles is dat geen specifieke vaardigheden nodig zijn om mee te doen – het spel is eenvoudig te leren en toegankelijk voor iedereen!

Dus, als je op zoek bent naar een actieve en leuke manier om je vrije tijd door te brengen, dan is Curlen de ideale keuze. Of je nu een fan bent van sport en spel of gewoon op zoek bent naar een nieuwe “bijzondere” activiteit, je zult je uitstekend vermaken op onze baan. Kom en ontdek de opwinding van Curlen – een ervaring die gegarandeerd zorgt voor plezier!

Curling speel je bij ons met minimaal vier personen.

De tarieven;

Kinderen t/m 12 jaar    

€ 4,75 per persoon per uur

Volwassenen                 

Tot 4 personen         € 10,50 per persoon per uur

4  t/m 10 personen  € 9,50 per persoon per uur

Vanaf 11 personen    € 8,50 per persoon per uur

Curling is ook erg leuk voor grotere groepen zoals families, collega’s en vrienden. Hiervoor kunnen wij verschillende arrangementen samenstellen. Kijk hiervoor bij het tapje “arrangementen”.

Curling is perfect te combineren met een heerlijk hapje en een drankje bij het Everloo (vanaf 20 personen) of met één van onze arrangementen! Vraag ons naar de mogelijkheden en wij maken graag een arrangement op maat!

  • Waar is de curlingbaan gevestigd? 

Onze curlingbaan is gevestigd bij Havezate Het Everloo, het adres is Everlostraat 16, 7596 MR Rossum

 

  • Wat is het minimale starttarief?

Het minimale starttarief is €38,-

 

  • Is Curling te combineren met andere activiteiten?

Naast Curling bieden wij op het Everloo ook de activiteiten, Escape game, Klootschieten & Cornhole aan. Deze activiteiten zijn leuk om met elkaar te combineren. 

Direct boeken