RV Actief

Curling

  • 4 tot 24 personen
  • Vanaf € 8,50
  • 60 tot 90 minuten
  • Voor jong en oud
  • Indoor of Outdoor
  • Leuk te combineren

Ontdek curling en maak jouw groepsbijeenkomst onvergetelijk bij ons op de kunststof buitenbaan! Geïnspireerd door de populaire curlingscènes in Duitsland, Scandinavië en Japan, bieden wij een unieke ervaring die bekend staat als “Eisstockschießen” in Duitsland.

Waarom is curling zo populair? Omdat het meer is dan alleen een sport; het is een gezellig en sociaal tijdverdrijf dat geschikt is voor alle leeftijden. Iedereen kan genieten van de opwinding van curling op onze baan, ongeacht hun vaardigheidsniveau. Het spel is eenvoudig te leren en toegankelijk voor iedereen!

Of je nu op zoek bent naar een leuke activiteit voor een vriendengroep, een gezinsuitje of een vrijgezellenfeest, curling biedt een geweldige ervaring voor iedereen. Kom en ontdek de opwinding van curling bij ons – een ervaring die gegarandeerd zorgt voor plezier en mooie herinneringen!

Je vindt onze curlingbaan bij Havezate Het Everloo, gelegen aan de Everlostraat 16, 7596 MR Rossum. Kom langs en beleef een activiteit vol plezier!

Ontdek hoe curling perfect samengaat met een lekker hapje en drankje! Bij ons, op de curlingbaan bij Havezate Het Everloo, staat een onvergetelijke ervaring op jou te wachten. Vanaf 20 personen bieden we speciale arrangementen aan. Vraag ons naar de mogelijkheden en wij stellen graag een arrangement op maat voor je samen!

Curling speel je bij ons met minimaal vier personen.

De tarieven;

Kinderen t/m 12 jaar    

€ 4,75 per persoon per uur

Volwassenen                 

Tot 4 personen         € 10,50 per persoon per uur

4  t/m 10 personen  € 9,50 per persoon per uur

Vanaf 11 personen    € 8,50 per persoon per uur

Curling is ook erg leuk voor grotere groepen zoals families, collega’s en vrienden. Hiervoor kunnen wij verschillende arrangementen samenstellen. Kijk hiervoor bij het tapje “arrangementen”.

Naast Curling bieden we nog andere leuke activiteiten aan die perfect zijn om met elkaar te combineren. Denk aan een spannende Escape game, waarin je samen met je team raadsels moet oplossen en puzzels moet kraken om te ontsnappen binnen de tijdslimiet. Of misschien kies je liever voor een potje Klootschieten, waarbij je samen het prachtige landschap verkent terwijl je de kloot werpt. En voor een meer ontspannen sfeer is er altijd nog Cornhole, een leuk spel dat garant staat voor plezier voor jong en oud.

Het mooie van deze activiteiten is dat ze niet alleen leuk zijn op zichzelf, maar ook perfect te combineren zijn. Dus waar wacht je nog op? Verzamel je vrienden, familie of collega’s en geniet samen van een dag vol plezier en avontuur!

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Direct boeken