RV Actief

Curling

  • 4 tot 24 personen
  • Vanaf € 8,50
  • 60 tot 90 minuten
  • Voor jong en oud
  • Indoor of Outdoor
  • Leuk te combineren

Ga voor sportief en kies voor curling tijdens jouw bedrijfsuitje bij RV Actief! Weg van de alledaagse kantoorsetting, bieden wij een unieke ervaring op onze kunststofbaan. Curling is niet alleen leuk, maar ook een geweldige manier om samen te werken en te ontspannen met collega’s. Of je nu ervaren bent of voor het eerst speelt, onze instructeurs staan klaar om je te begeleiden. Maak van jouw bedrijfsuitje een onvergetelijke dag met curling bij RV Actief!

Je vindt onze curlingbaan bij Havezate Het Everloo, gelegen aan de Everlostraat 16, 7596 MR Rossum. Kom langs en beleef een dag vol plezier op het “ijs”! Ontdek hoe curling perfect samengaat met een lekker hapje en drankje! Bij ons, op de curlingbaan bij Havezate Het Everloo, staat een onvergetelijke ervaring op jou te wachten. Vanaf 20 personen bieden we speciale arrangementen aan. Vraag ons naar de mogelijkheden en wij stellen graag een arrangement op maat voor je samen!

Curling speel je bij ons met minimaal vier personen.

De tarieven;

Kinderen t/m 12 jaar    

€ 4,75 per persoon per uur

Volwassenen                 

Tot 4 personen         € 10,50 per persoon per uur

4  t/m 10 personen  € 9,50 per persoon per uur

Vanaf 11 personen    € 8,50 per persoon per uur

Curling is ook erg leuk voor grotere groepen zoals families, collega’s en vrienden. Hiervoor kunnen wij verschillende arrangementen samenstellen. Kijk hiervoor bij het tapje “arrangementen”.

Naast Curling bieden we nog andere leuke activiteiten aan die perfect zijn om met elkaar te combineren. Denk aan een spannende Escape game, waarin je samen met je team raadsels moet oplossen en puzzels moet kraken om te ontsnappen binnen de tijdslimiet. Of misschien kies je liever voor een potje Klootschieten, waarbij je samen het prachtige landschap verkent terwijl je de kloot werpt. En voor een meer ontspannen sfeer is er altijd nog Cornhole, een leuk spel dat garant staat voor plezier voor jong en oud.rnrnHet mooie van deze activiteiten is dat ze niet alleen leuk zijn op zichzelf, maar ook perfect te combineren zijn. Dus waar wacht je nog op? Verzamel je vrienden, familie of collega’s en geniet samen van een dag vol plezier en avontuur!

Direct boeken