RV Actief

City Challenge Ootmarsum

  • Vanaf 4 personen
  • Vanaf € 7,50
  • 60 tot 180 minuten
  • Legende van Koning Othmar
  • Unieke tocht door Ootmarsum
  • Uitdaging en plezier

Heeft Koning Othmar daadwerkelijk bestaan? Voor sommigen een vaststaand feit, voor anderen een legendarische figuur uit de geschiedenis van Ootmarsum… Feit is dat Ootmarsum vele schatten van weleer kent. Los alle vragen, raadsel en puzzels op in ‘De schatkamer van Koning Othmar’
Tijdens deze Escape Challenge leer je de oude straten en steegjes van Ootmarsum op een andere manier kennen. Een leuke, unieke en uitdagende outdoor activiteit om in teamverband tegen elkaar te strijden.

Aan jullie de taak om de locaties zo snel mogelijk te vinden, de vragen te beantwoorden en uiteindelijk het finalespel op te lossen. Wellicht zijn jullie wel zo snel dat jullie tijd een plekje op de Wall of Fame verdienen. Jullie tocht vol belevenissen door Ootmarsum begint midden in het centrum bij de Simon en Judas kerk.

!! Let op !! 

Als RV Actief kunnen wij niet op de hoogte zijn van alle activiteiten die gepland worden in Ootmarsum. Let voordat u een boeking plaatst op of er geen andere evenementen gepland staan in Ootmarsum. De City Challenge gaat door de straten van Ootmarsum en het kan hinder geven als er evenementen in het centrum plaatsvinden. Via deze link vindt u alle evenementen in Ootmarsum: Evenementen in Ootmarsum.

De koning Othmar city challenge is te boeken vanaf € 7,50 per persoon met een minimum van 8 personen.

Klik op de aanvraag knop hierboven en ontvang van ons een offerte op maat!

Wij hebben verschillende arrangementen in combinatie met onze city challenge. Prijzen zijn afhankelijk van het aantal personen. Vraag ons naar de mogelijkheden, wij maken voor u graag een arrangement op maat!

Ontvangst met koffie/thee biercake + rondleiding othmar brouwerij + City challenge

City challenge + lunch

City challenge + hamburger menu

Heeft u speciale wensen of aanvullende vragen, stel ze gerust via het aanvraag formulier en wij maken een arrangement op maat.

Direct boeken