RV Actief

City challenge Ootmarsum groepsactiviteit

  • Vanaf 4 personen
  • Vanaf € 7,50
  • 60 tot 180 minuten
  • Legende van Koning Othmar
  • Unieke tocht door Ootmarsum
  • Uitdaging en plezier

Ontdek de intrigerende legendes van Ootmarsum tijdens onze unieke Escape Challenge: “De Schatkamer van Koning Othmar”! Stap in een avontuurlijke reis door de sfeervolle straten en steegjes van Ootmarsum, samen met je vrienden, familie of collega’s. Los samen puzzels op, ontrafel raadsels en ontdek verborgen geheimen.

Jullie avontuur begint in het bruisende hart van Ootmarsum, bij de Simon en Judas kerk. Werk samen om de mysterieuze locaties te vinden, uitdagende vragen te beantwoorden en het spannende finalespel te kraken. Wie weet verdienen jullie zelfs een plekje op onze Wall of Fame door de snelste tijd te behalen!

Voeg een dosis plezier en spanning toe aan jullie groepsuitje met deze uitdagende outdoor activiteit. Ideaal voor vriendengroepen, families of collega’s die op zoek zijn naar een unieke ervaring. Durven jullie de legende van Koning Othmar te ontdekken?

 
 
 
 
 
 

Wij hebben verschillende arrangementen in combinatie met onze city challenge. Prijzen zijn afhankelijk van het aantal personen. Vraag ons naar de mogelijkheden, wij maken voor u graag een arrangement op maat!

Ontvangst met koffie/thee biercake + rondleiding othmar brouwerij + City challenge

City challenge + lunch

City challenge + hamburger menu

Heeft u speciale wensen of aanvullende vragen, stel ze gerust via het aanvraag formulier en wij maken een arrangement op maat.

Direct boeken