RV Actief

City challenge Ootmarsum bedrijfsfeest

  • Vanaf 4 personen
  • Vanaf € 7,50
  • 60 tot 180 minuten
  • Legende van Koning Othmar
  • Unieke tocht door Ootmarsum
  • Uitdaging en plezier

Ontdek samen met je collega’s de mysterieuze legendes van Ootmarsum tijdens onze Escape Challenge: “De Schatkamer van Koning Othmar”! Beleef een avontuurlijke reis door de kronkelende straten en steegjes van Ootmarsum, terwijl je samen met je team puzzels oplost, raadsels ontrafelt en geheimen ontdekt.

Start jouw ontdekkingstocht in het hart van Ootmarsum, bij de Simon en Judas kerk. Werk samen met je collega’s om de verborgen locaties te vinden, uitdagende vragen te beantwoorden en uiteindelijk het spannende finalespel te ontrafelen. Wie weet verdienen jullie zelfs een plekje op onze Wall of Fame door de snelste tijd te behalen!

Verrijk jullie bedrijfsfeestje met deze leuke en uitdagende outdoor activiteit, perfect voor teambuilding en gezelligheid. Durven jullie het aan om de legende van Koning Othmar te ontrafelen?

Wij hebben verschillende arrangementen in combinatie met onze city challenge. Prijzen zijn afhankelijk van het aantal personen. Vraag ons naar de mogelijkheden, wij maken voor u graag een arrangement op maat!

Ontvangst met koffie/thee biercake + rondleiding Othmar brouwerij + City challenge

City challenge + lunch

City challenge + hamburger menu

Heeft u speciale wensen of aanvullende vragen, stel ze gerust via het aanvraag formulier en wij maken een arrangement op maat.

Direct boeken