RV Actief

Bubbleball kinderfeestje

  • 6 tot 36 personen
  • Vanaf € 9,50
  • 60 tot 90 minuten
  • Meerdere spellen mogelijk
  • Potje voetbal maar dan anders
  • Indoor en Outdoor

Klaar voor een te gek feestje? Stap dan in je eigen “luchtbel” en maak je kinderfeestje onvergetelijk met Bubbleball!

Bubbleball is ontzettend leuk omdat je veilig kunt rondstuiteren, tegen elkaar aan kunt botsen, en dit allemaal terwijl je beschermd bent in je eigen opblaasbare bal. Het zorgt gegarandeerd voor veel gelach en plezier voor iedereen!

En weet je wat het beste is? Bubbleball is geschikt voor zowel binnen als buiten, dus wat voor weer het ook is, het feest kan altijd doorgaan! Of je nu wilt spelen in een gymzaal, op een grasveld of zelfs in je eigen achtertuin, de mogelijkheden zijn eindeloos!

En het wordt nog beter! Met verschillende spelvormen zoals levend bowlen, landveroveren en rugby wordt het feestje nooit saai. Dus trek je sportkleding aan en bereid je voor op een dag vol avontuur en plezier met Bubbleball!

Kies voor deze optie en laat je kind naast de epische bubbleball-game ook genieten van onze Mega Games. De kinderen dagen elkaar niet alleen uit tijdens het bubbleballen, maar ook met Mega Jenga, Cornhole en Reuze Mikado. Na alle actie staat er een feestmaal voor je klaar: patat, een smakelijke snack en onbeperkt ranja. Een dag vol teamwork, opwinding en lekker eten! Boek nu voor slechts €15,- per persoon*.

Ontdek de opwinding van Bubbleball, waar je ook bent! Wist je dat je deze hilarische activiteit ook op jouw eigen locatie kunt spelen? Of het nu in je achtertuin, op een speelveld in de buurt of zelfs binnen in een grote zaal is, wij brengen het Bubbleball-feest rechtstreeks naar jou toe!

Met Bubbleball op eigen locatie hoef je je geen zorgen te maken over reizen of het vinden van een geschikte locatie. Onze professionele begeleiders zorgen voor alles, van het opzetten van de bubbels tot het organiseren van de spellen, zodat jij je kunt concentreren op het hebben van plezier.

Het beste van alles is dat Bubbleball geschikt is voor allerlei gelegenheden, van kinderfeestjes tot bedrijfsuitjes en familiedagen. Dus of je nu een speciale gelegenheid viert of gewoon een leuke activiteit wilt toevoegen aan je dag, Bubbleball op eigen locatie is altijd een geweldige keuze!

Direct boeken