RV Actief

Bubbleball

  • 6 tot 36 personen
  • Vanaf € 9,50
  • 60 tot 90 minuten
  • Meerdere spellen mogelijk
  • Potje voetbal maar dan anders
  • Indoor en Outdoor

Stap uit de vergaderzaal en betreed het Bubbleball avontuur met je collega’s! Bubbleball is dé activiteit die je bedrijfsuitje naar een hoger niveau tilt. Stel je voor: je collega’s gehuld in opblaasbare ballen, rennend over het veld, lachend en genietend van het spektakel. Het is niet alleen een hilarische ervaring, maar ook een geweldige manier om de teamgeest te versterken en de banden binnen het team te versterken.

Het beste van alles is dat Bubbleball flexibel is en overal gespeeld kan worden. Of je nu op zoek bent naar een buitenervaring op een zonnige dag of een binnenactiviteit voor wanneer het weer wat minder meewerkt, Bubbleball past zich moeiteloos aan jouw behoeften aan.

Dus waar wacht je nog op? Laat de stress van het werk achter je en maak je klaar voor een dag vol plezier, competitie en onvergetelijke momenten met Bubbleball tijdens jullie bedrijfsuitje!

Wij verzorgen jouw bedrijfsfeest volledig op maat. Door de samenwerking met verschillende partners op het gebied van horeca, kunnen wij naast de activiteiten, ook een volledig verzorgde middag, avond of dag verzorgen inclusief eten & drinken. Dit doen wij niet alleen op onze locaties, op de locatie van de horecapartners, maar ook op jouw eigen locatie. In jullie eigen bedrijfspand, achtertuin of sportkantine van de plaatselijke voetbal of tennisvereniging. 

We hebben verschillende locaties verspreid over Twente. Er is dus altijd wel een plek bij jou in de buurt om één van onze arrangementen te beleven.

Klik hier voor onze partners en de mogelijkheden de mogelijkheden die onze partners bieden!

Geef ons jullie wensen, locatie en aantal personen door, dan stellen wij graag een offerte op maat samen. Bij ons begint jouw personeelsfeest al met de voorbereidingen. Wij ontzorgen jullie volledig. Via de button “Aanvraag” geef je eenvoudig jullie wensen door en heb je de eerste stap voor een onvergetelijk feest gezet!

Op één van onze locaties;

Prijzen per persoon
Vanaf 37 personen;    € 11,50 / 1,5 uur activiteit
25 t/m 36 personen;  € 13,50 / 1 uur activiteit
13 t/m 24 personen;   € 17,50 / 1 uur activiteit
6 t/m 12 personen;     € 21,50 / 1 uur activiteit

Bubbleball op je eigen locatie;

Prijzen per persoon
Vanaf 37 personen;    € 13,50 / 1,5 uur activiteit
25 t/m 36 personen;  € 19,50 / 1 uur activiteit
13 t/m 24 personen;   € 21,50 / 1 uur activiteit
6 t/m 12 personen;     € 27,50 / 1 uur activiteit

Genoemde prijzen zijn inclusief
– 1 uur activiteit
– Voetbal

– Op eigen locatie; inclusief reiskosten t/m straal van 10 km. rondom Weerselo. Iedere extra km € 1,- p/km

– Uur extra; € 54,-
– Prijzen zijn exclusief voetbaldoelen

 

Direct boeken