RV Actief

Bourgondische Wandeling

  • Vanaf 10 personen
  • Prijs op aanvraag
  • +- 10 kilometer
  • Meergangen menu
  • Groepen en Bedrijven
  • Wijn/(Speciaal) Bier of Fris
Het lekkerste uitje met al uw collega’s

Groepen en bedrijven vanaf tien personen kunnen zich als groep aanmelden en eventueel gebruik maken van speciale arrangementen.

Laat u en uw medewerkers/collega’s verassen met de Bourgondische wandeling. De vrijmibo in wandelende vorm. Samen met uw medewerkers/collega’s genieten van de prachtige natuur in Twente, heerlijk eten en een bijpassend drankje tijdens een wandeling van circa 10 km. U geniet van een meergangendiner met bij elke gang een bijpassende wijn, speciaal bier of fris consumptie. Op unieke locaties in het mooie Twente.

Na het wandelen komt u weer terug bij het startpunt. Hier wordt  de afsluitende gang geserveerd.

De standaard tocht is +/- 10 kilometer. Voor de echte wandelaars hebben wij extra “lusjes” toegevoegd waardoor uiteindelijk +/- 15 kilometer gewandeld kan worden.

Eet smakelijk!

De bourgondische wandeling is een “zegetocht” voor al uw zintuigen. Tijdens de wandeling wordt een 5-gangen diner geserveerd. De opbouw hierin wordt zorgvuldig samengesteld door onze eigen Masterchefs. U kunt vooraf kiezen voor het “standaard” diner of voor vegetarisch. Mocht u allergieën hebben of andere zaken waar we rekening mee moeten houden met het eten, dan kunt u dat kenbaar maken tijdens het aanmelden.

Proost!

De Bourgondische Wandeling Twente kan natuurlijk niet zonder bijpassende wijnen. Maar ook speciaal bier is tegenwoordig erg populair en zal daarom niet ontbreken. Daarnaast is uiteraard ook aan de niet-drinkers gedacht!

De wijnen zijn zorgvuldig voor u uitgekozen en afgestemd op de menu’s. Voor de speciaal bieren hebben wij de kennis van de grootste slijterij van Nederland ingeschakeld; Gal & Gal.

Maar niet iedereen houdt van alcohol. En dat hoeft ook niet om te kunnen genieten tijdens de Bourgondische Wandeling Twente. Ook voor de niet drinkers of “Bobbers” hebben we verschillende non-alcoholische dranken.