RV Actief

Autorally

  • Vanaf 2 personen
  • Prijs op aanvraag
  • Op elk gewenst tijdstip
  • Op maat gemaakt
  • Eigen auto of prachtige Oldtimer
  • Rijd door het unieke Twente landschap

Ga op avontuur tijdens jullie bedrijfsfeest met onze op maat gemaakte autorally door het prachtige Twentse landschap! Volg de route met behulp van ons speciale roadbook terwijl je rijdt in je eigen auto, een door ons geregeld oldtimer of een klassieke kever.

Het roadbook leidt je langs verschillende locaties die vaststaan, maar de weg ernaartoe is helemaal aan jullie! Onderweg kom je vragen tegen over Twente, bezienswaardigheden en zelfs over jullie eigen groep. Op sommige punten moeten jullie ook een opdracht uitvoeren. Zo zorgen we ervoor dat iedereen minimaal dezelfde afstand aflegt. Vooraf en achteraf wordt de kilometerstand van elke auto genoteerd, zodat we het totaal aantal gereden kilometers kunnen berekenen. Het winnende team is degene met de minste gereden kilometers en de meest correct beantwoorde vragen.

Als je liever niet zelf wilt rijden maar toch wilt genieten van een prachtige tocht door Twente met rondleidingen en/of verschillende activiteiten, kun je kiezen voor een tocht in onze Old Timer bus.

Tijdens onze autorally’s ontdek je Twente op je eigen tempo, langs boerenweggetjes, monumentale gebouwen en toeristische hotspots. Onze medewerkers vertellen je graag meer over de authentieke Twentse gewoontes en tradities, zodat je Twente kunt ervaren zoals het hoort!

Elke rally is uniek en geschreven op de wensen van jullie groep. Onderstaande tours zijn voorbeelden en geven je daarmee inzicht in de mogelijkheden. Uiteraard zijn de verschillende thema’s te combineren of elementen uit de ene rally toe te voegen aan een andere.

 

  • Boergondische tour

Ontdek verschillende Twentse Boerderijen en laat je verassen met verschillende lekkernijen tijdens de Boergondische Toer. Het roadbook leidt jullie langs verschillende producenten van streekproducten. Het is mogelijk om tijdens de rally te genieten van een “driving-diner”. Het is ook mogelijk om onderweg de ingrediënten te verzamelen en na de rally gezamenlijk te koken, of één van onze koks een heerlijk diner samen te stellen.

 

  • (Op de) Actieve tour

Geniet van Twente en werk aan je teambuilding met verschillende activiteiten. Lekker toeren en onderweg een escape game, een wedstrijd blind inparkeren of een potje Bubbleball? Geef ons je wensen door en wij maken een route met verschillende activiteiten op maat.

 

  • Bedrijven tour

Middels jullie roadbook rijdt je langs verschillende “Twentse” Bedrijven. Bij de verschillende bedrijven kunnen er rondleidingen worden beleefd en/of activiteiten worden uitgevoerd. Ontdek enkele echte Twentse bedrijven zoals Bolletje, Grolsch, de Johma of Vredestijn banden.

Wij verzorgen jouw bedrijfsfeest volledig op maat. Door de samenwerking met verschillende partners op het gebied van horeca, kunnen wij naast de activiteiten, ook een volledig verzorgde middag, avond of dag verzorgen inclusief eten & drinken. Dit doen wij niet alleen op onze locaties, op de locatie van de horecapartners, maar ook op jouw eigen locatie. In jullie eigen bedrijfspand, achtertuin of sportkantine van de plaatselijke voetbal of tennisvereniging. 

We hebben verschillende locaties verspreid over Twente. Er is dus altijd wel een plek bij jou in de buurt om één van onze arrangementen te beleven.

Klik hier voor onze partners en de mogelijkheden de mogelijkheden die onze partners bieden!

Geef ons jullie wensen, locatie en aantal personen door, dan stellen wij graag een offerte op maat samen. Bij ons begint jouw personeelsfeest al met de voorbereidingen. Wij ontzorgen jullie volledig. Via de button “Aanvraag” geef je eenvoudig jullie wensen door en heb je de eerste stap voor een onvergetelijk feest gezet!