RV Actief

Archery Tag kinderfeestje

  • 6 tot 36 personen
  • Vanaf € 9,50,-
  • 60 tot 90 minuten
  • Verschillende spelvormen
  • Voor jong en oud
  • Indoor en Outdoor

Duik in de wereld van Archery Tag en ontdek het ware avontuur! Vergeet saaie feestjes – met Archery Tag krijg je de opwinding van paintball en boogschieten zonder de blauwe plekken!

Stap in de arena en laat je verrassen door een unieke spelervaring vol spanning en strategie. Ontwijk pijlen terwijl je zelf op jacht gaat naar de overwinning. Vang behendig pijlen om je vrienden weer in het spel te brengen, maar pas op dat je zelf niet geraakt wordt!

Of je nu de verjaardag viert van een heldhaftige boogschutter of een nieuwsgierige avonturier, Archery Tag is de perfecte toevoeging voor een onvergetelijk kinderfeestje. Reserveer nu en bereid je voor op een feest vol actie en plezier!

Maak het avontuur extra leuk voor je kind met een spannende sessie Archery Tag! Naast het stoere boogschieten kunnen kinderen genieten van onze Mega Games, zoals Mega Jenga, Cornhole en Reuze Mikado. Na al deze leuke activiteiten staat er een feestmaal klaar met frietjes, een heerlijke snack en onbeperkt ranja. Een dag vol teamwork, plezier en lekker eten! Boek nu voor slechts €15,- per persoon*.

De spanning van Archery Tag op jouw eigen locatie komen! Ja, je leest het goed! Transformeer je achtertuin, park of bos tot een epische strijdarena vol actie en avontuur.

Of het nu gaat om het verjaardagsfeestje van je zoon of dochter, een familiebijeenkomst of een speciale gelegenheid, wij brengen het Archery Tag-feest rechtstreeks naar jou toe. Met professionele uitrusting en ervaren begeleiding zorgen we voor een veilige en opwindende ervaring voor alle deelnemers.

Waar wacht je nog op? Laat de pijlen vliegen en de avonturen beginnen, allemaal op jouw eigen terrein!

Direct boeken