RV Actief

Archery Tag

  • 6 tot 36 personen
  • Vanaf € 9,50
  • 60 tot 120 minuten
  • Verschillende spelvormen
  • Voor jong en oud
  • Indoor en Outdoor

Stap uit de kantoormodus en betreed een wereld van spanning en teamwork met Archery Tag bij RV Actief!  Archery Tag is een veelzijdige activiteit. Het is een mix van boogschieten, stratego en paintball, zonder de blauwe plekken achteraf! Het is een opwindende manier om je collega’s uit te dagen en de teamgeest te versterken.

Maar het gaat niet alleen om de spanning. Bij RV Actief zorgen we ervoor dat je bedrijfsuitje soepel verloopt. Onze professionele begeleiders staan klaar om ervoor te zorgen dat iedereen veilig en enthousiast deelneemt aan het spel. Geen gedoe, geen stress, alleen maar plezier!

En laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van een beetje competitie? Archery Tag geeft je de kans om je baas uit te dagen, je collega’s te verslaan en natuurlijk te pronken met je boogschietvaardigheden.

Ga je voor een enkel potje Archery Tag of laat je ons een volledige dag organiseren vol activiteiten inclusief eten en drinken?

Wij verzorgen jouw bedrijfsfeest volledig op maat. Door de samenwerking met verschillende partners op het gebied van horeca, kunnen wij naast de activiteiten, ook een volledig verzorgde middag, avond of dag verzorgen inclusief eten & drinken. Dit doen wij niet alleen op onze locaties, op de locatie van de horecapartners, maar ook op jouw eigen locatie. In jullie eigen bedrijfspand, achtertuin of sportkantine van de plaatselijke voetbal of tennisvereniging. 

We hebben verschillende locaties verspreid over Twente. Er is dus altijd wel een plek bij jou in de buurt om één van onze arrangementen te beleven.

Klik hier voor onze partners en de mogelijkheden de mogelijkheden die onze partners bieden!

Geef ons jullie wensen, locatie en aantal personen door, dan stellen wij graag een offerte op maat samen. Bij ons begint jouw personeelsfeest al met de voorbereidingen. Wij ontzorgen jullie volledig. Via de button “Aanvraag” geef je eenvoudig jullie wensen door en heb je de eerste stap voor een onvergetelijk feest gezet!

Op een locatie van ons
Prijzen per persoon;
Vanaf 37 personen;    € 13,50 / 1,5 uur activiteit
25 t/m 36 personen;  € 16,50 / 1 uur activiteit
13 t/m 24 personen;   € 18,50 / 1 uur activiteit
6 t/m 12 personen;     € 26,50 / 1 uur activiteit

Archery Tag op je eigen locatie;
Prijzen per persoon
Vanaf 37 personen;    € 16,50 / 1,5 uur activiteit
25 t/m 36 personen;  € 19,50 / 1 uur activiteit
13 t/m 24 personen;   € 22,50 / 1 uur activiteit
6 t/m 12 personen;     € 35,00 / 1 uur activiteit

Genoemde prijzen zijn inclusief;

  • Op/ en afbouw
  • Begeleiding
  • Meerdere spelvarianten mogelijk

Direct boeken