RV Actief

De Alleskunner kersteditie

Aanvraag

Speciaal voor de feestdagen hebben wij onze Alleskunner in een nieuw jasje gestoken! Breng jij de feestdagen bij je (schoon)ouders of vrienden door en zoeken jullie nog een leuke activiteit die jullie zelf kunnen spelen? Ga de uitdaging aan en kijk wie van jullie de echte Alleskunner van jullie gezelschap is! Wij bieden onze Alleskunner aan in verschillende vormen. Van recept tot kant en klaar diner!

Recept de Alleskunner – €19,95 Vast tarief

Jullie ontvangen van ons een op maat gemaakt draaiboek met uitleg van alle spellen in de mailbox. Bij het draaiboek zit een materialenlijst met “ingrediënten” die jullie zelf moeten toevoegen. De materialen die jullie zelf moeten toevoegen zijn laagdrempelig, denk hierbij aan ballonnen, a4 papiertjes of alledaagse huis en tuin en keuken materialen. Kortom een handleiding voor een knotsgekke middag/avond activiteit.

Recept en basis ingrediënten de Alleskunner – €29,95 Vast tarief  (exc. Verzendkosten)

Naast een op maat gemaakt draaiboek met uitleg en bijlages ontvangen jullie van ons de basis ingrediënten voor jullie eigen Alleskunner. De materialen die jullie ontvangen hoeven niet te worden terug gestuurd. Jullie vullen de spellen aan met alledaagse huis en tuin en keuken materialen zoals kopjes en lepeltjes. Met een beetje van ons en een beetje van jullie zelf hebben jullie alle ingrediënten in huis voor fantastische middag/avond!

Recept en ingrediënten de Alleskunner – €9,95 per persoon (alleen afhaal) Verzending met retourlabel is mogelijk, de prijs is exclusief kosten hiervoor.

Jullie ontvangen een volledig op maat gemaakt draaiboek met daarin alle uitleg en bijlages voor een fantastische avond. Tevens worden alle materialen voor de spellen meegeleverd zodat jullie verder niks zelf hoeven te regelen. Na het spelen van het spel kunnen jullie de materialen weer terug doen in de box. Met deze versie van de Alleskunner halen jullie snel en gemakkelijk alles in huis voor een geweldige groepsactiviteit!

Recept en ingrediënten de Alleskunner XXL – €14,95 per persoon (alleen afhaal)

Met onze XXL Versie van de Alleskunner krijgen jullie naast alle benodigdheden ook twee grote spellen tot jullie beschikking. Wij verwerken deze spellen in de het Alleskunner spel en nadat jullie de Alleskunner hebben gespeeld kunnen jullie je de rest van de middag/avond vermaken met deze leuke spellen. Enkele voorbeeld spellen die we toevoegen zijn Mega Jenga, Reuze Mikado, Cornhole en/of Laddergolf. De Alleskunner XXL is alleen beschikbaar om af te halen.

Hoelang duurt de Alleskunner

Het spel duurt tussen de 1,5 en 2,5 uur. Aangezien het spel uit meerdere rondes bestaat is het ook leuk om tussendoor pauzes te houden om te eten en te drinken

Kan iedereen de Alleskunner spelen?

De spellen van de Alleskunner zijn laagdrempelig en niet fysiek belastend.