RV Actief

De Alleskunner

 • 20 tot 250 personen
 • Vanaf € 14,50
 • 90 tot 120 minuten
 • Bekend van TV
 • Knotsgekke opdrachten
 • Hilariteit gegarandeerd

Bij RV Actief de Alleskunner draait alles om teambuilding, plezier en een flinke dosis competitie. Onze unieke spelshow is geïnspireerd op het hilarische SBS6 programma “De Alleskunner” en biedt een perfecte mix van uitdaging en vermaak voor bedrijfsteams van alle groottes.

Bij het hilarische spel De Alleskunner draait het allemaal om diversiteit en samenwerking. Elke ronde biedt nieuwe uitdagingen, variërend in team en individuele opdrachten met meest uiteenlopende spellen. Of je nu uitblinkt in strategie, creativiteit of gewoon een dosis geluk hebt, ieder talent kan helpen om de Alleskunner te worden!

Met de RV Actief Alleskunner zit je goed voor middag vol hilariteit in combinatie met teambuilding. Of je team nu wordt uitgeroepen tot DE ALLESKUNNER van de dag of gewoon een geweldige tijd heeft gehad, er zijn prijzen en plezier voor iedereen.

De Alleskunner kan gespeeld worden op één van onze locaties maar we komen ook graag naar je toe!

Wij verzorgen jouw bedrijfsfeest volledig op maat. Door de samenwerking met verschillende partners op het gebied van horeca, kunnen wij naast de activiteiten, ook een volledig verzorgde middag, avond of dag verzorgen inclusief eten & drinken. Dit doen wij niet alleen op onze locaties, op de locatie van de horecapartners, maar ook op jouw eigen locatie. In jullie eigen bedrijfspand, achtertuin of sportkantine van de plaatselijke voetbal of tennisvereniging. 

We hebben verschillende locaties verspreid over Twente. Er is dus altijd wel een plek bij jou in de buurt om één van onze arrangementen te beleven.

Klik hier voor onze partners en de mogelijkheden de mogelijkheden die onze partners bieden!

Geef ons jullie wensen, locatie en aantal personen door, dan stellen wij graag een offerte op maat samen. Bij ons begint jouw personeelsfeest al met de voorbereidingen. Wij ontzorgen jullie volledig. Via de button “Aanvraag” geef je eenvoudig jullie wensen door en heb je de eerste stap voor een onvergetelijk feest gezet!

De Alleskunner met presentator is te boeken vanaf 20 personen. Je kunt er voor kiezen om enkel de opdrachten en spellen bij ons te huren, dan ontvang je van ons een volledige handleiding en kun je het spel zelf spelen. De ‘doe het zelf’ versie bieden we aan in verschillende opties en prijsklassen, kijk bij losse verhuur voor de mogelijkheden. Bij grote groepen adviseren wij om het spel door ons te laten begeleiden. 

Kosten inclusief begeleiding op één van onze locaties

 • 20 – 30 personen        € 19,50 per persoon
 • 31 – 50 personen       € 17,50 per persoon
 • Vanaf 51 personen    € 14,50 per persoon

Kosten inclusief begeleiding op uw eigen locatie*

 • 20 – 30 personen        € 23,50 per persoon
 • 31 – 50 personen       € 21,50 per persoon
 • Vanaf 51 personen    € 18,50 per persoon

 

*Buiten een straal van 10 kilometer rondom Weerselo berekenen we transportkosten. Deze worden vooraf per offerte kenbaar gemaakt. 

Direct boeken